Home / Music / Top 10 succesvolste muziekreünies

 

Veertig jaar nadat ABBA het Eurovisie Songfestival won met Waterloo, houdt de band mogelijk een reünie. Dat zei zangeres Agnetha Fältskog in een interview met de Duitse krant Die Welt Am Sonntag. In april 2014 is het veertig jaar geleden dat ABBA in Brighton won op de – toen nog – Grand Prix Eurovision de la Chanson.
Tot nu toe hielden Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid een reünie steeds af. Maar de reünie lijkt nu dichterbij te komen. ‘Er zijn wel plannen om naar aanleiding van dat jubileum iets te doen. Maar ik weet nog niet wat het precies gaat worden’, zei de Agnetha.

‘Time’ maakte eerder een lijst van tien meest succesvolle muziekreünies. In dat lijstje stonden de volgende bands:

  1. Led Zeppelin
  2. The Police
  3. The Eagles
  4. New Kids on the Block
  5. Simon & Garfunkel
  6. Hole
  7. Van Halen
  8. En Vogue
  9. Sonny and Cher
  10. Spinal Tap

Het is afwachten of ABBA binnenkort toegevoegd kan worden aan het lijstje van succesvolle reünies.

 
Share this page
 

De dikste tracks

 

#KOKENDOEJEZO

 

JOUW MAANDELIJKSE MIXTAPE