Home / Horeca / 3 tips voor schoenen bij het uitgaan

 

Iedereen kent het: keuzestress. Het is een teken van de moderne tijd, waar je overstelpt wordt met keuzes die je moet maken. Zou ik een reis maken naar Indonesië of Peru?  Naar Lowlands of naar Pukkelpop, twee festivals die in hetzelfde weekend georganiseerd worden? Moeilijk toch? Dezelfde keuzestress geldt voor álles, dus ook voor schoenen. Zéker voor schoenen!

Waar ga je naartoe?

Bij het uitgaan kun je beter je schoen met de grootste zorg kiezen.  Bij alles hoort een gepast paar schoenen.

1. Kies het enkellaarsje dat jou als gegoten zit

Enkellaarsjes of booties zijn een klassieke keuze. Ook voor het uitgaan. Je kunt ze hele jaar door dragen en waarschijnlijk is dat de reden waarom ze zo populair zijn, maar het is allesbehalve evident Je moet namelijk nogal lange benen hebben en, helaas, die heeft niet iedereen. Daarvoor geeft Trendstyle een gouden tip: kies dat laarsje dat jou staat. Simpel, niet?

2. De trend voor komende winter: laarzen

Laarzen zijn dan weer een ander verhaal: je ontkomt er niet aan. Ze een ware trend voor de herfst en winter van 2013 – 2014. Vooral kniehoge laarzen zijn dé modetrend voor de winter. En als het weer eens niet meewil kun je mooie regenlaarzen aan je garderobe toevoegen. Trendy regenlaarzen? Het bestaat wel degelijk!

trend-lange-laarzen

3. Hoezo, sneakers zijn geen echte schoenen?

Sneakers zijn geen echte schoenen, schrijft Paola Jacobbi in haar boek I Want Those Shoes!. Ze zijn saai, unisex en voegen geen centimeters toe. Nochtans zijn ze bijzonder trendgevoelig en zeker bij een techodance party, waar je soms urenlang doorgaat, reuze makkelijk.

Volmaakte kleding bestaat (haast) niet. Er is altijd wel iets dat je veranderd wil zien… Een tip? Draag wat je graag draagt. De rest komt vanzelf!

 
Share this page
 

De dikste tracks

 

#KOKENDOEJEZO

 

JOUW MAANDELIJKSE MIXTAPE