Home / Trends / Kledingdesign met genoeg stroom voor je smartphone

 

solarDe batterij van je smartphone leeg? Pas weer kunnen WhatsAppen als je thuis bent? Straks is ook dat probleem de wereld uit geholpen. Terwijl je over straat loopt laat je jouw smartphone opladen in je zak, of gewoon in je hand!

Gelderse innovatie

Onvoorstelbaar eenvoudig, maar hoe doe je dit? Het antwoord komt uit Gelderland. Met steun in de rug van het Gelderse innovatieproject ‘Gelderland Valoriseert’, ontwierp Pauline van Dongen Wearable Solar. Gelderland Valoriseert is een project dat zich ten doel stelt het innovatieve vermogen van de regio te versterken. Ondernemers, studenten en onderzoekers werken erin samen. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is verantwoordelijk voor alle communicatie over het project.

“Gelderland valoriseert heeft als doel om het innovatieve vermogen van de regio te versterken. Dat doen wij door diverse faciliteiten te bieden aan ondernemers, studenten, onderzoekers en anderen met een innovatief idee. Het proces van idee naar BV versnellen, met succesvolle innovaties als resultaat, dat is waar het om draait bij Gelderland valoriseert.”

Schitterend kledingontwerp

De kleding van Pauline van Dongen ziet er schitterend uit. Redelijk futuristisch en uitstekend geschikt om op elk moment van de dag te dragen. Het ontwerp is voorzien van een groot aantal gelaagde zonnecellen. Die leveren zoveel energie op dat ze na een uur bloot te zijn gesteld aan het volle zonlicht, probleemloos een gemiddelde smartphone tot 50% kunnen opladen.

dres

Samsung Galaxy Note 4 aan top

Maar wat is op dit moment een gemiddelde smartphone? Een blik op de toestellen uit het topsegment geeft een tamelijk gevarieerd beeld. Wat vooral opvalt is dat de Samsung Galaxy Note 4 met kop en schouders boven de rest uitsteekt, daar waar het gaat om zuinigheid. Uit een diepgaande test op de website van Phonearena.com  blijkt dat de batterij van deze smartphone de concurrentie ver achter zich laat.

battery life

Kies een ijzersterke combinatie

Sta jij open voor nieuwe gadgets en ga je graag lekker hip gekleed, dan vormen de ontwerpen van Pauline van Dongen en de Samsung Galaxy Note 4 een ijzersterke combinatie. Je kunt gerust stellen dat je met deze items een echte trendsetter bent. Zorgeloos wandel je in coole high fashion rond, terwijl jouw bijdrage aan een duurzame samenleving optimaal is. Ook met je bereikbaarheid is het helemaal oké, want alle testteams zijn het erover eens dat Samsung bij de Galaxy Note 4 het maximale uit zijn accu heeft weten te halen!

 
Share this page
 

De dikste tracks

 

#KOKENDOEJEZO

 

JOUW MAANDELIJKSE MIXTAPE