3 creatieve varianten op normale condooms

Het condoom is waarschijnlijk wel de bekendste en bovendien een van de meest gebruikte anticonceptiemiddelen. Voordelen van condooms zijn onder andere de veiligheid percentage en het gebrek aan hormonale bijwerkingen. Daarom wordt ook zo vaak, vooral wanneer er geen sprake is van een vaste relatie, aangeraden om condooms te gebruiken.

Velen zijn echter wel ‘uitgekeken’ op normale condooms, of vinden ze niet zo spannend. In dit artikel lees je over drie creatieve varianten op normale condooms!

Creatieve varianten op condooms

Vind je normale condooms gebruiken niet echt leuk, of ben je gewoonweg ‘op zoek naar iets anders’, dan zou je eens een van de volgende drie soorten kunnen proberen:

  1. Condooms met ribbels of nopjes
  2. Glow in the dark condooms
  3. Condooms met een smaakje

Alle drie hebben zo hun eigen magie! Voor welke variant je ook kiest, ze brengen plezierige voordelen. Hieronder lees je meer over de bovengenoemde varianten op de normale condoom.

1. Condooms met ribbels of nopjes

Voor de vrouw is een condoom met ribbels of nopjes een aangename verrassing. Veel vrouwen vinden dit lekkerder aanvoelen dan een normale, gladde condoom. Condooms met ribbels of nopjes geven extra stimulatie en genot. Bij nopjes condooms zitten bijvoorbeeld kleine nopjes over het hele condoom verdeeld. Deze zorgen voor extra stimulans.

2. Lichtgevende condooms

Vooral Star Wars fans zullen dit leuk vinden, maar eigenlijk kan iedereen wel genieten van ‘glow in the dark’, oftewel lichtgevende condooms. In het donker geeft de ‘lightsaber’ licht, wat, naast de praktische voordelen, natuurlijk ook leuke situaties en wat extra spanning oplevert.

3. Condooms met een smaakje

Zowel voor de vrouw als de man kan een smaak condoom zeer aangenaam zijn. Bepaalde activiteiten en uitvoeringen zijn net even wat fijner als de condoom een lekkere smaak of aroma heeft. 

Varianten op normale condooms bestellen

Hierboven heb je over drie leuke varianten op normale condooms gelezen. Dit zijn echter niet alle soorten waar je uit kunt kiezen. Vooral online is het aanbod enorm: er zijn allerlei soorten leuke en creatieve soorten condooms beschikbaar in webshops. In fysieke winkels is het aanbod daarentegen in de meeste gevallen vrij beperkt, en kun je vaak alleen maar normale condooms kopen. 

Wil je dus eens een variant op de normale condoom proberen? Je kunt dan condooms bestellen op Condoom.nu, een webshop waarop alle bovengenoemde en andere soorten condooms te koop staan. Zo haal je meer plezier uit je ‘spannende activiteiten’ en zorg je voor meer beleving.

Plaats een reactie